Ablaya Doğum Günü Mesajları - Ablaya İçten Yazılmış Uzun Mesajlar

 Ablaya Doğum Günü Mesajları - Ablaya İçten Yazılmış Uzun Mesajlar

Abla bir kardeş için her zaman özeldir çünkü abla aynı zamanda anne yarısı anlamına gelir, şefkati, güzelliği, iyiliği ve yardımseverliği temsil eden ablanın en özel günü ise şüphesiz doğum günüdür. Sizin için pek çok fedakarlık yapan, her zaman yanınızda olan, kötü günlerin daha çabuk geçmesini sağlayan, mutlu anların daha çok mutlu olmasını sağlayan ablanızın doğum gününde yani en özel gününde ona verdiğiniz değeri göstermek için özel bir ablaya doğum günü mesajı iyi olacaktır. İster ablaya doğum günü mesajı uzun ister kısa olsun sevginizi ve ablanızın sizin için taşıdığı önemi göstermeniz açısından son derece değerlidir.


Ablanızın yaşamında tuttuğu yeri doğru ifade edecek sözcükleri bulamıyorsanız özel olarak hazırlanan mesajlardan yararlanabilirsiniz. Doğum günü mesajları ablaya her zaman istediğiniz etkiyi yapacak ve kendisinin sizin için nasıl bir anlama geldiğini anlamanızı sağlayacaktır. Eğer kendinizi rahat ifade edecek sözcükleri bulmakta zorluk çekiyor ve ablama doğum günü mesajı vermek için en iyi sözcükleri bulmam gerekli diyorsanız derin ve güzel anlamları ile bu özel mesajlar ihtiyacınızı giderecektir.


Yaşamınızın en büyük anlamı olan ablanıza seçeceğiniz bu özel mesajları özel hediyeler ile süslediğinizde ablanızın doğum gününün çok daha iyi ve özel geçmesini sağlayacaksanız. Eğer hediye alamayacak durumdaysanız ablaya doğum günü mesajları resimli olarak gönderebilir hem özel sözleri hem de hediyenizi tek bir kare içerisine sığdırabilirsiniz.


Güneşin buz tuttuğu yerde canım ablacığım, işte o yerde seni sevmekten vazgeçebilirim. Doğum günün kutlu olsun.

ablaya doğum günü mesajı

Bugün geride bıraktığın yaşının mutluluğunu yaşıyorsun ve kardeşin olarak her zaman senin yanında yer alıyorum. Nice yaşlara!

ablaya doğum günü mesajı

Beni her zaman gülümseten yüzündeki harika gülümsemen hiçbir zaman yüzünden eksik olmasın ablacığım. Doğum günün gibi her günün güzel olsun.

ablaya doğum günü mesajı

Mutluyum bugün çünkü senin gibi bir ablaya sahibim. Mutluyum çünkü hayatımda senin gibi bir abla var. Mutluyum çünkü bugün sen doğmuşsun, canım ablacığım.

ablaya doğum günü mesajı

Bugün aklıma gelen en güzel şey ablam ile birlikte gülüp eğlenmek ve doğum gününü kutlamaktır.

ablaya doğum günü mesajı

Seninle birlikte yaşadığım her an güzel canım ablacığım. Her ne kadar şimdi ayrı olsak da kalbim hep seninle atıyor. Doğum günün kutlu olsun!

ablaya doğum günü mesajı

Mutluluğun yağmur kadar berrak ve çok olsun ablacığım, nice yaşlara!

ablaya doğum günü mesajı

Yeni yaşında daha da güzelleştin, en güzel günler hep seninle olsun abla, nice yıllara.

ablaya doğum günü mesajı

Her zaman benim için en iyisini isterdin. Her şeyin gönlümce olmasını isterdin. Ne zaman ağlasam yanımda olurdun. Nice yıllara canım ablacığım!

ablaya doğum günü mesajı

Sana bu zamana kadar yaptıklarımı affetmeni dileyerek her zaman benim için özel olmuş ablacığım, doğum günün kutlu olsun.

ablaya doğum günü mesajı

İkimiz de aynı kandan ve candanız. Senin doğum günün benim de doğum günüm sayılır, iyi ki doğdun abla!

doğum günü mesajları ablaya

Senin yaşamda var olman bile bizim için en büyük hediyedir canım ablam!

doğum günü mesajları ablaya

Ablaların en güzeli ve özeli… Doğum günün kutlu olsun, her zaman yan yana olalım isterdim ama maalesef ayrı düştük. Fakat kalbim her zaman seninle. Yeni yaşın sana çok istediğin mutluluğu hep getirsin.

Yorumlar